Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@07:30:25 GMT

سالمندان بروجردی پارک را به در خانه ماندن ترجیح دادند

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۹۷۴۹۷

سالمندان بروجردی پارک را به در خانه ماندن ترجیح دادند

برغم تاکید ستاد مبارزه با کرونا مبنی بر مسدود شدن پارکها و تفرجگاه‌ها و مسدود شدن پارک فدک و تپه چغا متاسفانه برخی از سالمندان با حضور در پارک بهار و شهید بهشتی و یا پارک‌های محله سرعت انتشار بالای ویروس کرونا را جدی نگرفته اند.
برخی از سالمندان که در پارک بهار بدون دستکش و ماسک نشسته اند می گویند خانه نشینی مناسب روحیه ما نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این پدربزرگ‌های تنها که حوصله خانه ماندن و  سرو صدای بچه ها و تلویزیون را ندارند می گویند فقط روزی۲ ساعت در پارک برای هوا خوری هستیم، و دست به چیزی نمی زنیم و چیزی هم نمی‌خوریم.
بارها از طریق رسانه ها به این رده سنی توصیه شده تا تماس‌های خود را به حداقل برسانند.
شماری از خانواده‌ها تصمیم گرفته‌اند تا اطلاع ثانوی از دیدار با اقوام و خویشان سالمند خود خودداری کنند.
این نگرانی وجود دارد با در خانه نماندن افراد مسن، سلامت جسمی این افراد به خطر افتد اگر چه پارک رفتن سلامت   روحی و روانی این افراد را  ارتقا می دهد.
اکنون گروه‌ها و سازمان‌های خیریه از مردم خواسته‌اند مراقب اقوام و همسایگان سالمند خود باشند.
آنها می‌گویند تماس و ارتباط برای سالمندان ضروریست اما فقط با در خانه ماندن.

با این که دیدار رو در رو با والدین و سالمندان بهترین گزینه است اما در زمانی که خطر انتشار و انتقال ویروس کرونا وجود دارد، می‌توان تماس‌های تلفنی را جانشین کرد.
متخصصان می‌گویند توصیه شده بیشتر افراد تا زمانی که نشانه‌های بیماری را ندارند و با رعایت اصول بهداشتی مثل شستن مرتب دست‌ها، می‌توانند به فعالیت‌های عادی خود ادامه دهند.
یک روانشناس بروجردی گفت: باید اطمینان پیدا شود که نیازهای ضروری مانند غذا و داروی افراد سالمند خانواده و همسایگانی که دوست و آشنایی ندارند، به طور منظم تأمین شود.
الهه صارمی افزود: ویروس کرونا و انزوای ناشی از آن می‌تواند به استرس سالمندان و در نهایت باعث تشدید تنهایی و انزوای بیشتر آنها شود اما در خانه ماندن بهترین گزینه برای سلامت سالمندان و فرزندان و نوه های آنهاست.

وی بیان کرد: تنهایی و انزوای اجتماعی می‌تواند افراد را بی‌میل به غذا و پیروی از یک رژیم غذایی ناسالم کند و علاوه بر آن می‌تواند ناملایمات روانی چون افسردگی و اضطراب در پی داشته باشد.
رییس شبکه بهداشت بروجرد گفت: شیوع ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان تهدیدی برای سلامت بیشتر مردم محسوب می‌شود اما  این ویروس برای افراد مسن‌تر، خطرناک‌تر است.
دکتر محمد کاکاوند افزود: در خانه ماندن برای همه آحاد مردم الزامی است و پیر و جوان ندارد و طبیعی است در خانه ماندن با مشکلاتی از جمله خستگی افراد مسن و کودکان همراه باشد که باید برنامه های جایگزین شوند.
وی اضافه کرد: هم اکنون آمار مبتلایان به کرونا در بروجرد به ۸۱ مورد مثبت رسیده و این زنگ خطری جدی است تا در خانه بمانیم و سلامت خود و فرزندان را به خطر نیندازیم.
مسعود فلاح معاون عمرانی فرمانداری بروجرد گفت: طرح مسدود شدن پارکها و ایجاد حصار در اطراف پارکها برای جلوگیری از ورود افراد به سازمان فضای سبز شهرداری اعلام و در حال اجرا است.

برچسب‌ها کرونا بروجرد ویروس کرونا سالمندان لرستان علائم کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بروجرد ویروس کرونا سالمندان لرستان علائم کرونا کرونا بروجرد ویروس کرونا سالمندان لرستان علائم کرونا خانه ماندن ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • معلق ماندن مردم در تاب پارک سیرجان در پی قطع برق
  • باورنکردنی؛ اجاره این خانه‌ها در تهران به دلار است
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • اسرائیلی ها توافق را بر حمله به رفح ترجیح می دهند
  • پاتریس اورا، اتوئو را به ویا ترجیح می‌دهد؛ خاطره مدافع فرانسوی از نبرد با ساموئل اتوئو در فینال رم / زیرنویس فارسی
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟